WAKAME SUSHI BAR

WAKAME SUSHI BAR WaKame Sushi Bar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij WaKame Sushi Bar. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 14:32 Zeer late leveren zonder communicatie
18 mei 2022 om 23:26 Bestelling meer dan 1 u te laat bezorgd, koude sushi’s waren warm, totaal niet vers, warme sushi’s waren zompig. Enorm veel geld betaald voor een gigantische portie sushi die wij niet besteld hebben, totaal verkeerde levering, niet vers!!!!
11 mei 2022 om 21:36 Niet op tijd klaar voor afhaling. Een van de slechtste gesuikerde sushis en gyozens, die wij hebben gegeten.
6 apr 2022 om 20:42 Tegenvaller. Veel ter grote en dikke sushi. Onmogelijk om in je mond te krijgen. Dus proper eten zat er niet in. Smaak viel ook best tegen. Voor ons is het een No go.
19 mrt 2022 om 23:19 ALLES WAS PRIMA
26 feb 2022 om 20:29 Bezorgtijd is NOOIT zoals aangegeven. Als je belt om te vragen waarom het zoalng duurt is de bestelling 'net vertrokken'. Heb vandaag 2uur gewacht... Helaas geen andere degelijke sushi in de buurt te vinden.
1 feb 2022 om 9:16 Zeer lekkere Dragon eyes! Goede service en een zeer vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader.
30 jan 2022 om 21:24 Lekker , wel lang moeten wachten . Wel spijtig dat je sowieso voor min 50 euro moet bestellen , wat veel is voor 2 personen
12 jan 2022 om 19:44 Very good
8 jan 2022 om 10:18 Zeer lekker en vers!
5 jan 2022 om 21:21 Tres bon
5 jan 2022 om 20:38 Zeer grote (en lekkere) porties. Snelle levering. Aanrader!